Прес-конференція для представників міських засобів масової інформації

10 грудня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція  для представників міських засобів масової інформації, в які взяв участь заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході прес-конференції заступник міського голови поінформував присутніх про стан проходження опалювального сезону та про організацію гарячого водопостачання в житловий фонд міста. Наголосив, що станом на 10.12.2015р. із 398 багатоквартирних житлових будинків  - 30 не мають гарячої води, оскільки виникли пориви мереж. Відповідними аварійними службами проводяться всі необхідні роботи, в найближчий час гаряче водопостачання буде відновлено.
Заступник міського голови В.Гнатюк також зупинився на випадку, який стався в місті щодо отруєння родини, яка є госпіталізованою. За попередніми даними причиною отруєння є витоки чадного газу. Акцентував увагу білоцерківців на необхідності дотримання правил техніки безпеки при користуванні газонагрівальними приборами.

Під час прес-конференції також було піднято питання щодо поводження із безпритульними тваринами в місті. Зокрема, заступник міського голови В.Гнатюк наголосив, що останнім часом в Білій Церкві сталося декілька випадків отруєння безпритульних собак.  З приводу даного питання до Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київські області надійшли звернення від громадян. Крім того, відповідне звернення щодо необхідності розслідування таких випадків надійшло і від управління житлово-комунального господарства міської ради.

В ході прес-конференції заступник поінформував про хід виконання Програми охорони та захисту тваринного світу, регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м.Біла Церква на 2012-2015 рр., затвердженої  рішення сесії міської ради  від 27.10. 2011 р. за №352-13-VI.  Акцентував увагу на недостатності коштів для забезпечення її повного виконання та  наголосив, що одним із першочергових завдань міської влади є створення притулку для безпритульних тварин, забезпечення його функціонування та ін.

В ході прес-конференції також взяв участь заступник  начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київські області В.Ящук, який поінформував про роботу даної установи щодо розслідування випадків отруєння безпритульних тварин, звернувся до білоцерківців з проханням, у разі можливості,  повідомляти інформацію про причетних до цього.

Про роботу управління житлово-комунального господарства міської ради щодо даного питання поінформувала начальник відділу благоустрою А.Колотницька.

Присутні дали відповіді на всі питання журналістів.

В заході взяв участь начальник управління ветеринарної медицини у м. Біла Церква В.Вовкотруб.



Опубліковано: 10 грудня 2015 року
Поділитися