Прес-клнференція в.о. начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Євгена Сінчука

11 квітня на прес-конференції виступив в.о. начальника управління житлово-комунального господарства міської ради  Євген Сінчук, який поінформував про організацію та проведення заходів зблагоустрою території м.Біла Церква.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради № 71 від 23.02.2016 р. в період з 21 березня по 22 травня проходить двомісячник з благоустрою міста. До проведення заходів залучено підприємства та установи, громадські організації, активних мешканців міста.

З метою інформування населення про проведення даних заходів відкрито сторінку на офіційному сайті управління житлово-комунального господарства під назвою «Велика толока в Білій Церкві», на якій  всі бажаючі мають можливість в онлайн-режимі переглянути карту міста,  на якій зазначено місця проведення двомісячника.

Зокрема білоцерківці через даний сервіс інформуються про висаджені дерева, прибрані території татериторії, що закріплені за підприємствами і організаціями, місця, які пропонються прибрати. (ссилка на сайт УЖКГ з картою).

Слід зазначити, що в акції з благоустрою міста прийняли участь 827 мешканців міста та  подано 25 заявок, як підприємствами, громадськими організаціями так і фізичними особами.

«Будь-хто має можливість подати заявку щодо участі в прибиранні території, а управління житлово-комунального господарства в свою чергу забезпечить матеріально-технічно та організаційно всіх бажаючих баками для сміття та всім необхідним інструментом, а також висвітлить процес благоустрою та зачистку територій в засобах масової інформації» - зазначив в.о.начальника управління Є. Сінчук.

Крім того, 12- 13 квітня планується проведення акції «Чистий беріг» - прибирання та благоустрій р. Рось. В ході якої будуть ліквідовані стихійні сміттєзвалища, очищені і благоустроєні джерела на території водоохоронних зон та прибережних смуг р.Рось.

Основна толока в м.Біла Церква відбудеться 23 квітня, на якій планується залучення максимальної кількості людей та в кінці дня проведення «Еко -  пікніка».

Управлінням житлово-комунального господарства заплановано проведення поточного ремонту вулиць міста.

Відповідно до розроблених проектів по капітальному ремонту дорожнього покриття вулиць в м.Біла Церква першими будуть вулиці Водопійна та Першотравнева.



Опубліковано: 12 квітня 2016 року
Поділитися