Практикум з англійської мови для школярів

21 червня в БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» відбулося урочисте відкриття мовного табору.

Урочистості проводились двома мовами: українською та англійською. Зі словами вдячності з вітальним словом виступив начальник управління освіти Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, він подякував тим, хто залучився до створення даного табору та побажав дітям успіху в опануванні англійської мови. Уже сформовані загони представляли свою символіку та девізи англійською мовою. В таборі перебуватиме близько 200 дітей від 8 до 15 років.

Він працюватиме за програмою, розробленою громадською організацією Go Global в рамках Року англійської мови в Україні. GoGlobal – це ініціатива, що об’єднує людей навколо розуміння необхідності вивчення іноземних мов в Україні.

 До роботи в таборі буде залучено 7 волонтерів-іноземців з різних країн світу (Індонезія, Бразилія, Мексика, Британія та ін.), представників Go Global та навчених за спеціальними програмами вчителів англійської мови Білої Церкви. Цікавим є те, що волонтери спілкуються лише англійською мовою і під час всього перебування в нашому місті проживатимуть у сім’ях  юних вихованців. Діятиме табір до 5 липня ц.р.

Мета створення такого табору: підвищення рівня володіння іноземною мовою серед школярів та зацікавлення дітей іноземними мовами, здобуття необхідних мовних навичок, подолання бар’єру у спілкуванні англійською мовою між «учень-учитель» та «учень-учень» на основі інтерактивних методів навчання, в яких процес навчання поєднується із процесом спілкування, а активність школярів перевищує активність вчителя; поглиблення та розширення знань учнів про англомовні країни; отримання мотивації для подальшого удосконалення мови; наповнення відпочинку веселим та пізнавальним спілкуванням, та забезпечення змістовного дозвілля.

 У таборах діти зможуть не тільки спілкуватися іноземною мовою, але й використовувати її у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, театральних виставах, тощо).

Основним завданням вчителів та волонтерів є показати дітям, що вивчення мов — це легко і просто, а літній табір може бути веселим та яскравим.



Опубліковано: 21 червня 2016 року
Поділитися