Поширення практики відтворення туристичних та інфраструктурних об’єктів на картах Google

22 листопада 2019 року в рамках діджиталізації Київської області, яка нещодавно стартувала на замовлення Київської обласної державної адміністрації. У нас в місті пройшов інформаційно-освітній захід, спрямований на поширення практики відтворення туристичних та інфраструктурних об’єктів на картах Google. Спікерами виступили сертифіковані команда фотографів та тренерів Google.

Наразі співробітники CFC Big Ideas, які виступають виконавцями та координаторами проведення кампанії з цифровізації області, визначають партнерів з боку влади на місцях у містах обласного значення та районних центрах Київщини.

На заході були присутні – представники туристичних спільнот, працівники виконавчого комітету, навчальних закладів міста.

Присутні вчилися стати місцевими експертами – це всесвітня спільнота людей, які відкривають нові цікаві місця та діляться ними на картах Google. Приєднавшись, можна допомогти іншим знаходити найкращі заклади в місті, цікаві пам’ятки архітектури, знайомитися з однодумцями й отримати ексклюзивні привілеї. Кожен відгук, фото і редагування допоможе туристам та місцевим жителям досліджувати Білу Церкву і світ навколо.

Інформація надана відділом культури і туризму БМР

Поширення практики відтворення туристичних та інфраструктурних об’єктів на картах Google


Опубліковано: 22 листопада 2019 року
Поділитися