Пленум Білоцерківської міської ради Організації ветеранів України

29 листопада в м.Біла Церква відбувся пленум Білоцерківської міської ради Організації ветеранів України (голова - В.Волощенко).

В роботі пленуму взяв участь міський голова В.Савчук, який у своєму виступі поінформував присутніх про основні напрямки співпраці між міською владою та ветеранським активом,зупинився на необхідності налагодження тісної співпраці в питаннях, які виникають у процесі діяльності ветеранських організацій. Зазначив, що міська влада і надалі буде підтримувати ветеранські організації, допомагати у вирішенні проблем, наголосив на важливості співпраці влади з громадськими організаціями соціального спрямування.

Присутні на пленумі  обговорили та взяли до відома звіт про роботу організації за 2012 рік,затвердили  звіт  контрольно-ревізійної комісії за 2012 рік та плани роботи організації на 2013 рік.

Також присутні обговорили ряд  організаційних питань діяльності первинних організацій міської ради Організації ветеранів України, зупинилися на питанні активізації роботи організації щодо патріотичного виховання молоді.

В роботі пленуму взяв участь заступник голови Київської обласної Організації ветеранів України С.Томашов.



Опубліковано: 30 листопада 2012 року
Поділитися