Пленарне засідання тридцять сьомої сесії Білоцерківської міської ради

24 січня  відбулось пленарне засідання тридцять сьомої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради було взято до відома звіт міського голови «Про здійснення державної регуляторної політики Білоцерківською міської радою  та виконавчим комітетом в 2012 р.», внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 25.12.2012р. № 849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік», які пов’язані із збільшенням обсягу видатків спеціального фонду місцевого бюджету на суму кредиторської заборгованості станом на 01.01.2013р.

Депутати міської ради внесли зміни до Програми розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м.Біла Церква  на період 2010-2014 рр., затвердженої рішенням  міської ради від  28.04. 2010 р. за № 1362 та продовжили термін дії Програми забезпечення молоді м.Біла Церква житлом на період до 2012р., затвердженої рішенням міської ради від 26.10.2006р. за № 124, на 2013рік.

На засіданні депутати міської ради також внесли зміни в рішення  Білоцерківської міської ради №405 від 23.12.2005 р. «Про затвердження Положення  «Про порядок визначення розміру плати за право тимчасового користування місцем  розташування рекламного засобу в залежності від типу рекламного засобу та району розташування з метою використання залучених коштів для організації благоустрою території міста» зі змінами та доповненнями № 1400-65-V. Прийняли рішення про розподіл коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради на утримання в належному стані об’єктів благоустрою м.Біла Церква, про збільшення статутного капіталу і  затвердження змін до Статуту комунального  підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал», надали дозволи підприємству «Миротворець» Білоцерківської міської громадської  організації «Громадська єдність»  та  товариству з  обмеженою відповідальністю «Білоцерківські будматеріали» на експлуатацію об’єкта  поводження з небезпечними  відходами.

Під час сесійного засідання було внесено зміни до Порядку відрахування комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу), затвердженого рішенням міської ради від 27.03.2008р. за № 672 та розглянуто ряд майнових, земельних питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради –   К.Бугайчук,  В.Бараннік (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), В.Борзак (фракція «Фронт змін»), В. Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»), Я.Яременко.

В різному виступили В.Борзак (фракція «Фронт змін»), Я.Яременко, Г.Дикий (депутатська група «За зміни Білої Церкви»), М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»). Відповідно до протокольних доручень щодо незаконного встановлення малих архітектурних форм доповів заступник міського голови В.Гнатюк.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников,  начальник Білоцерківського МРВ Управління СБУ в Київській області Р. Шульжук, представники ряду міських громадських  організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 24 січня 2013 року
Поділитися