Пленарне засідання тридцять п’ятої сесії Білоцерківської міської ради

25 грудня  відбулось пленарне засідання тридцять п’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

 Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому були розглянуті питання, які винесені на розгляд сесії міської ради.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради було внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р. № 408-17-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012 рік», які пов’язані із надходженням додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, на покриття різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання і  водовідведення та ін.

Депутати міської ради затвердили  бюджет м.Біла Церква на 2013 рік, яким установили загальний обсяг доходів в сумі 676, 8 млн.грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначено у сумі 614,4 млн.грн., спеціального фонду бюджету – 62, 4млн.грн., в тому числі бюджет розвитку – 41,1млн.грн.

На засіданні депутати міської ради також затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку м. Біла Церква на 2013 р., технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту  м.Біла Церква, внесли зміни до рішення  міської ради від 29.12.2010 року № 16-03-VI «Про утворення виконавчого комітету  міської ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу», прийняли рішення про надання пільг за оренду нежитлових приміщень ряду комунальних підприємств міської ради, міських громадських об’єднань та ін.

Також було внесено зміни до Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Міська служба замовника» та розглянуто ряд майнових питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради –  А.Король, В.Коверда,  Г.Музиченко (фракція Партії регіонів ), С.Беркут, М.Бондаренко, О.Кучер (фракція ВО «Батьківщина»), Г.Дикий (депутатська група «За зміни Білої Церкви»), О.Ліневич (депутатська група «Патріоти міста»), Я.Яременко.

В різному виступили заступники міського голови В.Гнатюк, М.Антонюк, які доповіли про виконання протокольних доручень та депутат міської ради В.Рабенок (фракція Партії регіонів ), начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, керівники структурних підрозділів міської ради та представники ЗМІ міста.

 



Опубліковано: 25 грудня 2012 року
Поділитися