Пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради

28 лютого  відбулось пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради підтримали депутатський запит депутата міської ради В.Хмельницького (фракція ВО «Свобода») щодо технічного стану мостових споруд Білої Церкви та фінансування на їх утримання.

Депутати міської ради затвердили звіт начальника фінансового управління міської ради про виконання бюджету м.Біла Церква за 2012 р., внесли зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від  25.12. 2012р. № 849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік».

Під час сесійного засідання було затверджено проекти для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування 2013 р., внесено зміни до рішення міської ради від 25.12.2012р. №857-35-VI«Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Біла Церква на 2013 р.», до Програми розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м.Біла Церква  на період 2010-2014 р.р., затвердженої рішенням міської ради від 28.04.2010 р. № 1362.

На засіданні депутати міської ради також затвердили структуру виконавчих органів Білоцерківської міської ради, загальну чисельність працівників в 2013 р., ввели до штатного розпису Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 18 посад фахівців із соціальної роботи, прийняли рішення про організацію забезпечення населення, постраждалого внаслідок  Чорнобильської катастрофи, безоплатними ліками  за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування.

Депутати міської ради розглянули деякі питання щодо Програми правової освіти населення м. Біла Церква  на 2008-2012 рр., внесли доповнення до Статутів позашкільних навчальних закладів, зміни до додатку №1 Правил благоустрою території м. Біла Церква, затверджених рішенням міської ради від 11.07.2008 року № 800, до додатку до рішення міської ради від 24.01.2013р. № 877-37-VI«Про розподіл коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради».

В ході сесійного засідання депутати міської ради також затвердили Програму забезпечення жителів  м. Біла Церква муніципальним  житлом на 2013 -2018 рр., прийняли рішення про продовження строку на укладення концесійного договору та схвалення остаточної редакції концесійного договору, внесли зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради  з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 р., затвердженого рішенням міської ради від 21.11.2012 р. № 775-31-VIі розглянули  ряд земельних та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

Про виконання  ряду протокольних доручень присутніх  поінформували депутат міської ради В.Борзак, заступник міського голови Г.Джегур та ін.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, В.Коверда, К.Олійник, А.Король, В.Бараннік, О.Дудник (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), В.Борзак (фракція «Фронт змін»), Л.Дригало, В.Ямковий (фракція Народної партії), В. Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»), заступник міського голови Г.Джегур.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, начальник Білоцерківського МРВ Управління СБУ в Київській області Р. Шульжук, заступник начальника Білоцерківської ОДПІ В.Зеленський,  представники ряду міських громадських  організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 28 лютого 2013 року
Поділитися