Пленарне засідання сімдесятої сесії Білоцерківської міської ради

22 січня відбулось пленарне засідання сімдесятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком засідання голова Білоцерківської міської виборчої комісії О.Бака поінформував присутніх, що згідно законодавства України, постанови Білоцерківської міської виборчої комісії № 73 від 16.01.2015р. визнано обраним депутатом в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів  Білоцерківської міської ради Київської області наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку Білоцерківської міської організації ВО «Свобода» О.Хозєєва та згідно постанови Білоцерківської міської виборчої комісії № 74 від 16.01.2015р. його зареєстровано  депутатом Білоцерківської міської ради Київської області VІ скликання.

Депутати міської ради підтримали депутатський запит С.Істоміна щодо здійснення належного контролю за перевіркою діяльності комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка» та притягнення до відповідності винних осіб у нанесенні шкоди майну даного підприємства та ін.

В ході сесійного засідання депутати міської ради взяли до відома звіт міського голови  В.Савчука про здійснення державної регуляторної політики Білоцерківською міською радою та виконавчим комітетом в 2014 р., затвердили Програму соціально-економічного  та культурного розвитку м.Біла Церква на 2015 р.

Під час засідання було затверджено комплексну програму Білоцерківської міської ради по організації та фінансовому забезпеченню призову та приписки громадян у м.Біла Церква на 2015р., новий склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській міській раді, прийнято рішення про встановлення місцевих податків і зборів в м.Біла Церква.

Депутати міської ради взяли до відома інформацію про хід виконання у 2014 р. міської комплексної програми «Турбота» на 2011-2015 рр., прийняли рішення про ліквідацію суб’єкта господарювання Товариства з обмеженою відповідальністю  «Інформаційний-аналітичний центр «Масив»  шляхом приєднання до Комунального  підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа», погодили в новій редакції Програму скорочення споживання природного газу, інвестиційну програму Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2015р., а також розглянули ряд майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, заступник прокурора м.Біла Церква О.Агудалічев, перший заступник начальника Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Київській області О.Чустіль, представники ряду міських громадських, профспілкових організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 22 січня 2015 року
Поділитися