Пленарне засідання сімдесят третьої сесії Білоцерківської міської ради

31 березня  відбулось пленарне засідання сімдесят третьої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Депутати міської ради підтримали запити депутатів міської ради А.Короля, В.Хмельницького, звернення  - О.Дудника.

В ході засідання депутати міської ради внесли зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від  30.12.2014р. № 1378-69-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2015 рік», затвердили зміни в штатних розписах окремих відділів, управлінь і служб Білоцерківської міської ради, прийняли рішення про дострокове припинення повноважень секретаря Білоцерківської міської ради О.Олійника.

Депутати міської ради затвердили Програму розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м.Біла Церква на період 2015-2019р.р., проект забудови території в частині розробки червоних ліній вулиць та магістральних інженерних мереж,  детальний план території у межах вул. Щорса та вул.Фастівська та  план зонування частини території м.Біла Церква – кварталу, обмеженому вул.Голубина, вул.Надрічна, вул.Мічуріна і   просп. Князя Володимира.

 Під час засідання депутати міської ради внесли зміни до рішення міської ради від 22.01.2015р. № 396-70-VI«Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Біла Церква на 2015 рік», затвердили план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 р.,  ліміт використання води та відведення стічних вод абонентам м.Біла Церква на поточний рік.

 На  засіданні також було внесено зміни та доповнення до Комплексної програми охорони довкілля в м.Біла Церква на період 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 24.11. 2011 р. № 389-14-VI, затверджено Програму правової освіти населення м.Біла Церква  на 2015-2018 рр., Програму розвитку велосипедної інфраструктури та популяризації велосипедного руху в м.Біла Церква  на 2015-2020 рр.

Депутати міської ради  також взяли до відома інформацію управління охорони здоров’я міської ради про  виконання Білоцерківської міської програми імунопрофілактики  та захисту населення від інфекційних хвороб на 2012-2015 рр., прийняли рішення про розподіл фінансової підтримки між громадськими організаціями інвалідів і ветеранів, про дострокове припинення повноважень депутата міської ради В.Коверди  та  розглянули ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради - В.Бараннік, С.Беркут, М.Бондаренко, К.Бугайчук, Г.Дикий, Л.Дригало, А.Король, С.Макушин, В.Малюк, К.Олійник, Ю.Петрик, С.Підпалий, Д.Поліщук, В.Рабенок, В.Хмельницький, В.Шаравара, В.Ямковий, Я.Яременко, начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, заступник начальника Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області В.Ящук, представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 01 квітня 2015 року
Поділитися