Пленарне засідання сімдесят дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради

24 вересня відбулось пленарне засідання сімдесят дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.
Перед початком засідання із заявою щодо діяльності фракції ВО «Свобода» під час роботи міської ради VІ скликання виступив депутат міської ради В.Хмельницький.
Депутати міської ради підтримали звернення депутата міської ради О.Хозєєва до Прем’єр-Міністра України А.Яценюка та керівництва Народної партії щодо розгляду можливості заміни ряду членів Білоцерківської міської виборчої комісії.
В ході сесійного засідання депутати міської ради внесли зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від 30.12. 2014 р. № 1378-69-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2015 рік», затвердили Положення про Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в новій редакції, прийняли рішення про створення спеціалізованих служб цивільного захисту міста.
Депутатами міської ради було погоджено інвестиційну програму комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2016 р., внесено зміни до Програми енергоефективності та енергозбереження м.Біла Церква на 2011-2015рр., затвердженої рішенням міської ради від 01.04.2011р. № 132-07-VI.
Під час засідання були прийняті рішення про деякі питання забезпечення жителів м.Біла Церква муніципальним житлом на 2013-2018 рр., вжиття відповідних заходів щодо розроблення Схеми кільцевої дороги, внесені зміни до рішення Білоцерківської міської ради від 12.04.2012р. № 548-24-VI «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Білоцерківська міська рада та її виконавчий комітет, та Порядку відшкодування цих витрат».
На пленарному засіданні також було внесено зміни в План заходів Білоцерківської міської цільової програми з надання медико-психологічної допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції та їх сім’ям на 2015-2017рр., затвердженої рішенням міської ради від 26.05.2015р №1470-75- VI та розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.
В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради С.Беркут, М.Бондаренко, К.Бугайчук, Г.Дикий, Л.Дригало, О.Дудник, А.Король, О.Ліневич, В.Малюк, В.Маршалок, К.Олійник, В.Панасов, Ю.Петрик, С.Підпалий, Д.Поліщук, В.Рабенок, В.Хмельницький, В.Шаравара, В.Ямковий, Б.Яременко, заступник міського голови В.Гнатюк, начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов та ін.
 В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, прокурор м.Біла Церква, старший радник юстиції  О.Бутович, заступник начальника Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області В.Ящук, представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 24 вересня 2015 року
Поділитися