Пленарне засідання шістдесят восьмої сесії Білоцерківської міської ради

23 грудня  відбулось пленарне засідання шістдесят восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської  ради затвердили Програму розвитку малого і середнього підприємництва в м.Біла Церква на 2015-2016 рр., Програму щодо організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у м.Біла Церква на 2015р., міську програму оздоровлення та відпочинку дітей міста в 2015 р., Програму відзначення державних та професійних  свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги  перед містом, здійснення представницьких та інших заходів на 2015-2016 рр.

Також були затверджені Програма щодо залучення міською радою юридичних осіб приватного права до надання безоплатної первинної правової допомоги в м.Біла Церква на 2015-2018 рр., Положення про звання «Почесний громадянин м.Біла Церква» в новій редакції,  про порядок встановлення меморіальних дощок на території м.Біла Церква.

Депутати міської ради прийняли рішення про припинення діяльності Білоцерківського міського центру  реабілітації шляхом реорганізації – приєднання до Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів і дітей-інвалідів «Шанс»,  про надання пільг за оренду нежитлових приміщень ряду міських організацій політичних партій, громадських об’єднань, релігійних громад, профспілкових організацій, комунальних установ та ін..

Під час засідання депутати міської ради затвердили план роботи Білоцерківської  міської ради VІ скликання на 2015р., а також розглянули ряд майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В різному виступили  депутат міської ради  С.Кривий, представники ініціативної групи щодо вирішення питання руху вантажного автотранспорту по вул.Таращанській, Колгоспній та ін..

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради,  представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 24 грудня 2014 року
Поділитися