Пленарне засідання шістдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради

18 грудня відбулось пленарне засідання шістдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради підтримали пропозицію   Д.Поліщука звернутися до Премєр-міністра України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо програми уряду на 2015-2016рр,а саме не приймати поправок в частині часткової оплати батьків за навчання дітей в дитячо-юнацьких спортивних школах; також депутати міської ради  підтримали запит В.Хмельницького щодо відвідування депутатами міської ради пленарних засідань.

Під час сесійного засідання депутати міської ради взяли до відома звіт міського голови про роботу Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету за 2014 рік, внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 23.01.2014р. № 1142-53-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2014 рік».

Під час засідання було затверджено детальний план територій – квартал ,обмежений вул..Щорса,вул.Фастівська та квартал-вул.Я.Мудрого,вул..Гоголя,вул..Гординського,Торгова площа,також було розглянуто ряд земельних та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради –С.Беркут, Г.Дикий, Л.Дригало, С.Кривий, О.Кучер, В.Малюк, В.Хмельницький, В.Ямковий та ін.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, перший заступник начальника Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Климовський, заступник прокурора м. Біла Церква О.Агудалічев, заступник начальника Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Київській області В.Зеленський, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, представники міських громадських організацій та ЗМІ.

 



Опубліковано: 18 грудня 2014 року
Поділитися