Пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Білоцерківської міської ради

17 квітня відбулось пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради  внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 23.01.2014р. № 1142-53-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2014 рік»,   затвердили Регламент взаємодії Служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури  Білоцерківської міської ради та базових  суб’єктів  постачання інформаційних ресурсів.  Взяли до відома інформацію управління охорони здоров’я міської ради про виконання Білоцерківських міських програм імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2012-2015 рр. та  запобігання і лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2013-2016 рр., затвердили програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в м.Біла Церква  на період до 2016 р.

Під час пленарного засідання депутатами було затверджено положення про стипендію міського голови «Обдарованість» у новій редакції, прийнято рішення про ліквідацію комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячого будинку «Материнка», внесено зміни до рішення міської ради від 17.12.2010 р. № 07-02-VI «Про утворення постійних комісій ради,  затвердження їх складу та обрання голів комісій».

На засіданні також було розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – С.Беркут, М.Бондаренко, К.Бугайчук, Г.Дикий, Л.Дригало, Ю.Залізняк, В.Коверда, А.Король, С.Кривий, В.Малюк, В.Маршалок, Г.Музиченко, Ю.Петрик, Д.Поліщук, В.Хмельницький, В.Шаравара, В.Ямковий, Я.Яременко, начальник фінансового управління міської ради С.Терещук та ін.

В різному депутати міської ради прийняли рішення звернутися до Верховної Ради України щодо роботи комунальних аптек, зокрема, проведення відповідних заходів по їх збереженню.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, заступник начальника Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області С.Возненко, заступник прокурора м. Біла Церква О.Агудалічев, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, представники міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 17 квітня 2014 року
Поділитися