Пленарне засідання п’ятдесят третьої сесії Білоцерківської міської ради

23 січня відбулось пленарне засідання п’ятдесят третьої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради  взяли до відома звіт міського голови В.Савчука «Про здійснення державної регуляторної політики Білоцерківською міською радою та виконавчим комітетом в 2013 році», затвердили бюджет м.Біла Церква  на 2014 р., загальний обсяг доходів якого становить 750,3 млн.грн.

Депутати міської ради затвердили розподіл коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради,  проекти для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування 2014 року та  внесли зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 р., затвердженого рішенням міської ради від 26 грудня 2013 року № 1125-51-VI та ін.

Під час засідання  депутати міської ради  також прийняли рішення звернутись до Президента України В.Ф.Януковича, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, лідерів політичних сил та громадських рухів щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, С.Кривий, В.Коверда (фракція Партії регіонів), І.Коцел,  В.Малюк, С.Беркут, М.Бондаренко, О.Кучер,   (фракція ВО «Батьківщина»), Д.Поліщук (депутатська група «За зміни Білої Церкви»), голова Білоцерківської міської громадської організації «Асоціація депутатів Білоцерківської міської ради» В.Гламазда  та ін.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар,  начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, начальник Білоцерківського міськрайонного управління  юстиції А.Гой, заступник начальника Білоцерківської ОДПІ А. Васецький, представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ.

По завершенню засідання п’ятдесят третьої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання міський голова В.Савчук провів прес-конференцію для представників міських засобів масової інформації, в ході якої поінформував про рішення, які були прийняті.

Зокрема, наголосив, що депутатами міської ради було прийнято звернення до Президента України В.Ф.Януковича, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, лідерів політичних сил та громадських рухів щодо суспільно-політичної ситуації в Україні. В даному зверненні висловлена стурбованість депутатів Білоцерківської міської ради політичною кризою в Україні та заклик до політиків не відмежовуватися від ситуації, яка склалася в державі, шукати конструктивний діалог заради єднання нації, збереження громадянського миру.

Міський голова також зупинився на прийнятому  рішенні про бюджет м.Біла Церква на 2014р., відмітив, що незважаючи на його дефіцит, він є кращим, ніж в минулому році. Акцентував увагу, що бюджет розвитку на поточний рік є в два рази більшим, тому в разі відсутності проблем щодо проходження коштів  через Білоцерківське управління Державної казначейської служби України в Київській області буде можливість виконати більше робіт, ніж в минулому році.

В ході прес-конференції міський голова зазначив, що дане рішення надасть змогу проводити в поточному році заходи щодо забезпечення життєдіяльності міста, роботи з благоустрою, виплачувати заробітну плату працівникам бюджетних установ, сплачувати нарахування по комунальних послугах бюджетним організаціям та ін.

Міський голова наголосив, що наповнення бюджету та виконання всіх запланованих заходів в місті можливе лише в разі стабільної суспільно-політичної і економічної ситуації  та  висловив сподівання, що в найближчий час ситуація буде вирішеною.



Опубліковано: 23 січня 2014 року
Поділитися