Пленарне засідання двадцять восьмої сесії Білоцерківської міської ради

16 серпня відбулось пленарне засідання двадцять восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому розглянуті питання, які були додатково винесені на розгляд сесії міської ради.

В ході пленарного засідання депутати міської ради прийняли рішення звернутися до Кабінету Міністрів України (Прем’єр – Міністра України М.Азарова) щодо будівництва на залізничному вокзалі м.Біла Церква підземного переходу для пасажирів та громадян, що проживають на залізничному селищі.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету м.Біла Церква за І півріччя 2012 року, внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р. № 408-17-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012 рік».

На пленарному засіданні депутати міської ради взяли до відома інформацію про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення м.Біла Церква до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та інформацію про виконання державних програм у сфері надання державних та соціальних допомог сім’ям з дітьми в рамках «єдиної технології прийому громадян».

Депутатами міської ради також були внесені зміни та доповнення до Програми енергоефективності та енергозбереження м.Біла Церква на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 01квітня 2011 року №132-07-VI.

В ході сесійного засідання також були прийняті рішення про внесення змін та доповнень до регламенту Білоцерківської міської ради VI скликання, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2010 р. №08-02- VI , внесені зміни до Комплексної програми охорони довкілля в місті Біла Церква на період 2012-2015 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24 листопада 2011року № 389-14- VI, розглянуті ряд майнових, земельних та інших питань, з яких депутати прийняли відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – А.Король, К.Бугайчук, В.Коверда, В Маршалок (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало, В.Ямковий, В.Сержук (фракція Народної партії), В.Панасов, Л.Маринкевич (фракція ВО «Свобода»), О.Ліневич, Я.Яременко (депутатська група «Патріоти міста»).

В різному виступили депутат міської ради Л.Дригало (фракція Народної партії) та начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський, який доповів про виконання протокольного доручення.

В роботі сесії взяли участь начальник Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, депутат Київської обласної ради С.Ханенко (фракція ВО «Свобода»), заступник прокурора м.Біла Церква В.Мітлицький, заступник начальника Білоцерківської ОДПІ А. Васецький, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ЗМІ міста.



Опубліковано: 17 серпня 2012 року
Поділитися