Пленарне засідання двадцять шостої сесії Білоцерківської міської ради

08 червня відбулось пленарне засідання двадцять шостої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

Перед початком пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій, на якому були обговорені питання, які винесені на розгляд сесії міської ради.

На пленарному засіданні депутати міської ради прийняли рішення звернутися до Кабінету Міністрів України щодо безоплатної передачі корпоративних прав держави в статутному капіталі ВАТ «Росава» до комунальної власності територіальної громади м.Біла Церква, затвердили конкурсну документацію для проведення конкурсу з передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал», прийняли рішення про утворення відповідної конкурсної комісії та затвердили її склад і порядок роботи.

Депутати міської ради також внесли зміни до рішення двадцять шостої сесії міської ради ІVскликання від 05.08.2005р. № 320 «Про надання згоди на прийняття ДП «Білоцерківський завод «Еталон» у власність територіальної громади міста».

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, О.Дудник (фракція Партії регіонів), М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало (фракція Народної партії), О.Марченко (фракція ВО «Свобода»).

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ЗМІ міста.



Опубліковано: 08 червня 2012 року
Поділитися