Пленарне засідання двадцять п’ятої сесії Білоцерківської міської ради

17 травня відбулось пленарне засідання двадцять п’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

 На пленарному засіданні депутати міської ради підтримали депутатський запит депутата міської ради В.Коверди (фракція Партії регіонів) до міського голови В.Савчука щодо розгляду можливості впорядкування наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та зон паркування, будівництва підземних пішохідних переходів.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради  була взята до відома інформація старшого помічника прокурора м. Біла Церква, юриста 1 класу О.Агудалічева щодо стану законності, заходів щодо її зміцнення і результати діяльності в місті та заступника начальника Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області В.Ящука про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності.

Також було взято до відома звіт робочої групи по комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка»  та звіт тимчасової контрольної комісії міської ради для здійснення  контролю за закупівлями товарів, робіт та послуг, які проводяться відділами та управліннями Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету,  проведенням конкурсів (аукціонів)  за рішенням  Білоцерківської міської ради та виконанням соціальних угод.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання місцевого бюджету за І квартал 2012р., внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р. №408-17-VІ «Про бюджет м. Біла Церква на 2012рік». Депутатами міської ради були затверджені Програма забезпечення пожежної безпеки будинків підвищеної поверховості м.Біла Церква на 2012-2015 роки «Безпечне житло», тимчасове Положення щодо  порядку розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку  та іншого слабкострумового обладнання в житлових будинках комунальної власності територіальної громади міста Біла Церква, заходи реформування житлово-комунального господарства  міста Біла Церква на 2012 рік.

На засіданні  депутати міської ради затвердили новий склад комісії з питань топоніміки м.Біла Церква, прийняли рішення про перейменування поліклініки загальної практики – сімейної медицини в комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1»  та  затвердили статут даної установи.

В ході пленарного засідання також було затверджено Умови конкурсу з передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» та продовжено строк  здійснення організаційно-технічної  підготовки об’єкта в концесію  і внесено зміни в План заходів  щодо передачі  в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводо - канал», затверджений рішенням міської ради від 29 вересня 2011р. № 317-12-VI.

На засіданні депутатами міської ради внесено зміни в штатні розписи окремих відділів Білоцерківської міської ради, прийнято рішення про реорганізацію управління комунальної власності Білоцерківської міської ради, затвердили статут Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи, розглянули ряд майнових, земельних та інших питань, з яких прийняли відповідні рішення.

В різному виступили депутат міської ради Л.Дригало, заступник міського голови М.Антонюк.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради   – К.Бугайчук, А.Король, О.Дудник, В.Маршалок, В.Мазуренко (фракція Партії регіонів),  М.Бондаренко, С.Беркут, В.Малюк, Ю.Петрик  (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало, В.Ямковий (фракція Народної партії),  В.Борзак (фракція ПП «Фронт змін»),  О.Марченко, В.Хмельницький, В.Панасов (фракція ВО «Свобода»), С.Істомін, Я.Яременко  (депутатська група «Патріоти міста »), Г.Дикий (депутатська група «За зміни Білої Церкви») та ін.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду громадських організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 17 травня 2012 року
Поділитися