Пленарне засідання двадцять першої сесії Білоцерківської міської ради

01 березня відбулось пленарне засідання двадцять першої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

На пленарному засіданні депутати міської ради підтримали депутатський запит депутата міської ради Л.Дригало (фракція «Народна партія») до голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка, голови Київської обласної ради О.Качного з проханням передати з комунальної власності Київської обласної ради на баланс Білоцерківської міської ради гуртожиток малосімейного типу, який знаходиться за адресою - м.Біла Церква, вул. Революції,16 з метою подальшої приватизації квартир його жителями.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради був затверджений звіт начальника міського фінансового управління міської ради про виконання бюджету м.Біла Церква за 2011рік та внесені зміни і доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р №408-17- VІ «Про бюджет м. Біла Церква на 2012рік».

Депутати міської ради прийняли рішення про утворення Служби містобудівного кадастру і затвердили відповідне положення, внесли зміни та доповнення до Програми розвитку малого підприємництва в м.Біла Церква на 2011-2012рр., затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 29.12.2010р № 20-03- VІ.

На сесійному засіданні були затверджені новий склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській міській раді, Положення про управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, про Білоцерківську міську премію «За заслуги в галузі освіти», позашкільних навчальних закладів у нових редакціях, а також Положення Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів і дітей інвалідів «Шанс», внесені зміни до Положення про міський фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням міської ради від 27.03.2008р.№664.

Депутати міської ради також прийняли рішення про розподіл коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради, про організацію дорожнього руху автотранспорту по Торговій площі в м.Біла Церква, затвердили порядок розміщення зовнішньої реклами на території м.Біла Церква, взяли до відома звіт про роботу комунальної установи Білоцерківської міської ради «Інспекція з благоустрою м.Біла Церква» та розглянули ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – В.Коверда, К.Бугайчук, А.Король, Г.Музиченко (фракція Партії регіонів), М.Бондаренко, С.Беркут, В.Малюк, О.Кучер (фракція ВО «Батьківщина»), В.Борзак (фракція ПП «Фронт змін»), О.Марченко, Л.Маринкевич (фракція ВО «Свобода»), Т.Мороз (депутатська група «Патріоти міста»), Г.Дикий (депутатська група «За зміни Білої Церкви»), начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов, директор Білоцерківського дитячого оздоровчого центру "Шанс" Є.Крижанівський.

В різному заступник міського голови Г.Джегур, начальники управлінь комунальної власності міської ради О.Ліневич, житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський, комунальної установи Білоцерківської міської ради “Інспекція з благоустрою м. Біла Церква” В.Ілляшенко поінформували депутатів міської ради про виконання ряду протокольних доручень, що стосувалися надання інформації щодо сплачених податків за 2011р. до бюджету Білоцерківського району підприємствами, які розміщені в м.Біла Церква, перевірки цільового використання приміщень міськими громадськими організаціями, стану приватизації гуртожитків міста, благоустрою Білої Церкви та ін.

В роботі сесії взяли участь прокурор м.Біла Церква Г.Мельник, начальник Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ЗМІ міста.



Опубліковано: 01 березня 2012 року
Поділитися