Пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради

27 вересня відбулось пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході пленарного засідання депутати міської ради внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р. № 408-17-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012 рік», які стосувалися перерозподілу планових призначень з метою більш ефективного використання бюджетних коштів.

На пленарному засіданні депутати міської ради затвердили  Положення про реєстр адрес, вулиць та інших поіменованих об’єктів  міста Біла Церква, статут комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» та внесли зміни і доповнення до статутів ряду інших комунальних підприємств Білоцерківської міської ради.

Депутатами міської ради також були внесені зміни до Програми придбання, будiвництва житла  в м.Бiла Церква для соцiально-незахищених верств населення, затвердженої рішенням міської ради від 21 серпня 2006 р. № 105,до Положення про звання  «Почесний громадянин міста Біла Церква», затверджений список присяжних та розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – В.Коверда, В.Шаравара (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»), О.Марченко (фракція ВО «Свобода»), Л.Дригало (фракція Народної партії),  Я.Яременко (депутатська група «Патріоти міста»), керуючий справами міської ради  Н.Дудко.

В різному виступив заступник міського голови В.Гнатюк, який, згідно із протокольним дорученням, поінформував присутніх про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до нового опалювального періоду.

В роботі сесії взяли участь начальник Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ЗМІ міста та ін. 



Опубліковано: 27 вересня 2012 року
Поділитися