Пленарне засідання двадцять четвертої сесії Білоцерківської міської ради

12 квітня відбулось пленарне засідання двадцять четвертої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

На пленарному засіданні депутати міської ради підтримали депутатський запит депутата міської ради В.Коверди (фракція Партії регіонів) до міського голови В.Савчука, прокурора м.Біла Церква Г.Мельника, начальника Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенникова щодо вирішення питання стихійної торгівлі по вул. Куценко.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради були внесені зміни та доповнення до рішення міської ради від 28.12.2011р № 408-17- VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012рік», пов’язані із збільшенням субвенцій з державного бюджету, які будуть направлені на пільгове медичне обслуговування громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та з перерозподілом планових призначень.

На засіданні були затверджені Програма забезпечення населення м.Біла Церква якісною питною водою в достатній кількості та ліміт використання води і відведення стічних вод абонентам м.Біла Церква на 2012р., внесені зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2012р., затвердженого рішенням міської ради від 24 листопада 2011р. № 402-14- VІ та до міської програми оздоровлення і відпочинку дітей в 2012р., затвердженої рішенням міської ради від 24.11.2011р. № 391-14- VІ.

Депутати міської ради прийняли рішення про організацію забезпечення населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, безоплатними ліками за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування, затвердили розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Білоцерківська міська рада та її виконавчий комітет та порядку відшкодування цих витрат, внесли зміни та доповнення до статутів деяких комунальних підприємств і установ міста, розглянули ряд майнових, земельних та інших питань, з яких прийняли відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради   – К.Бугайчук, В.Маршалок, В.Бараннік (фракція Партії регіонів), М.Бондаренко, С.Беркут, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало, В.Ямковий (фракція Народної партії), В.Борзак (фракція ПП «Фронт змін»), О.Марченко, В.Хмельницький, В.Панасов (фракція ВО «Свобода») та ін.

В різному виступили депутати міської ради В.Рабенок (фракція Партії регіонів), заступник міського голови В.Сокол, які доповіли про виконання протокольних доручень.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду громадських організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 12 квітня 2012 року
Поділитися