Підписання меморандуму про співпрацю між Білоцерківською міською радою та політичною партією «Воля»

08 квітня в м.Біла Церква відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Білоцерківською міською радою та політичною партією «Воля» в рамках реалізації проекту «Національний кадровий резерв».

В ході заходу міський голова В.Савчук наголосив, що на даний час в державі є дефіцит кваліфікованих кадрів в органах державної влади та місцевого самоврядування, тому, даний меморандум підписано з метою співпраці щодо створення умов, які спрямовані на формування позитивного іміджу влади серед населення та зарахування до Національного кадрового резерву професійних, високоосвічених громадян України.

В рамках  реалізації проекту «Національний кадровий резерв» білоцерківці, як і всі громадяни, матимуть доступ до інформації про наявні вакансії та можливість взяти участь у конкурсах на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, в тому числі і в Білій Церкві. Учасники проекту також матимуть можливість проходити відповідні навчання, стажування та ін.

Під час заходу член Ради партії «Воля» С.Таран, координатор проекту «Національний кадровий резерв» Т.Недашківська, координатор міської партійної організації партії «Воля» в м.Біла Церква Київської області Б.Тихончик  детально поінформували про механізм реалізації даного проекту, наголосили, що він є пілотним саме в Білій Церкві. Висловили сподівання на плідну співпрацю щодо впровадження проекту «Національний кадровий резерв» та подякували міському голові В.Савчуку за підтримку.

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Н.Дудко, заступник міського голови М.Антонюк, член  координаційної Ради партії «Воля», Київський обласний координатор партії Д.Байбаєв, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, керівники міських вищих навчальних закладів, представники міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 08 квітня 2015 року
Поділитися