Під патронатом міського голови відбувся спортивний фестиваль «Я, обираю спорт»

21 серпня на спортивному комплексі  по вул. Новоселівська (набережна річки Рось), під патронатом міського голови Геннадія Дикого, відбувся відкритий міський спортивний фестиваль «Я, обираю спорт».

Основною метою заходу стало пропагування здорового способу життя, організація  активного дозвілля білоцерківців.

Перед присутніми виступив міський голова Геннадій Дикий. Вітаючи учасників змагань, він наголосив, що фізична культура і спорт відіграють важливу роль у здоров’ї, вихованні та повноцінному розвитку особистості. Міський голова відмітив високий рівень організації змагань, побажав усім учасникам змагань як спортивних досягнень так і гарного відпочинку.

В рамках фестивалю відбулись змагання з футболу,волейболу, стрітболу, стрітворкауту, а також майстер-класи та розважальні ігри та конкурси для дітей та дорослих.

 За традицією змагань, у кожному виді спорту були визначені переможці,  призери та активні учасники, які були нагороджені кубками, медалями, дипломами та заохочувальними призами від організаторів та партнерів заходу.

Чемпіонські титули здобули:

-          футбол - команда «Заріччя»

-          волейбол - команда «Арена»

-         стрітбол - команда «Чупакабра»

-         у змаганнях зі стрітворкауту  кращими у  різних дисциплінах стали М.Шевченко, А.Пантєлєєва, М.Ланвенко, А.Сокол,  та М.Метельський.

-            у дитячій конкурсній програмі подарунки отримали  всі   учасники.

Фестиваль організовано відділом з питань фізичної культури та спорту спільно  з міським та обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт дляв всіх»,  та проходив  за підтримки  партнерів: депутата Київської обласної ради Олександра Поляруша, Благодійного Фонду «Рух молоді»,  ГО «Самопоміч»,  ГО «Фонд громади Білоцерківщини», МВП ВГО «Стріт Воркаут Україна», міських  федерацій баскетболу та  футболу.

Разом зі спортивною програмою відбулась святкова концертна програма за участю талановитих співачок -  киянки Даша Doreti та білоцерківчанки  Катерини Манузіної.

Учасниками фестивалю  в рамках свята «Всі ми різні, проте  заслуговуємо уваги на однаково дружній світ» були вихованці центру соціальної реабілітації «Злагода», представники ГО «Переселенці Сходу».

 У  заході взяли участь  жителі Білої Церкви та ряду регіонів Київської області.

Серед присутніх були як спортсмени, так і любителі спорту, ветерани спорту, керівники комунальних та державних установ,  депутати міської ради.



Опубліковано: 22 серпня 2016 року
Поділитися