Під час прес-конференції

21 березня відбулася традиційна прес-конференція міського голови Геннадія Дикого для представників міських ЗМІ, в ході якої він поінформував про низку заходів, які здійснює  міська влада.

Про засідання сесії міської ради, виконкому та Концепцію розвитку пасажирського транспорту міста Білої Церкви на 2016-2020рр.

Міський голова  відмітив, що на поточному тижні відбудуться засідання міської ради та виконавчого комітету, на які будуть винесені важливі питання щодо  забезпечення життєдіяльності Білої Церкви. Так, одним із головних питань, сесії міської ради – затвердження Стратегії розвитку м.Біла Церква до 2025 року та внесення змін до міського бюджету  в частині розподілу бюджету розвитку. Ці питання широко обговорювалися із громадою, пропозиції та зауваження, які надійшли були опрацьовані.

«Ми максимально врахували пропозиції від  громадян та депутатів міської ради по розподілу коштів бюджету розвитку. Але всі мають розуміти, щоб виконати всі запропоновані заходи необхідно близько 1 млрд.грн., а ми маємо додакових лише 50 млн.грн. Запевняю вас, що визначені об’єкти, на які будуть спрямовані ці кошти потребують першочергового вирішення проблем. Проводитимуться ці заходи  не в ценральній частині міста , а  по мікрорайонах» - наголосив міський голова.

На минулому тижні відбулася ще одна важлива для міста подія – було презентовано Концепцію розвитку пасажирського транспорту Білої Церкви на 2016-2020рр.

«Під час презентації надійшла велика кількість конструктивних пропозицій від громадськості, експертів та перевізників. Ці пропозиці наразі обробляються з метою включення іх в документ. В подальшому Концепцію буде винесено на затвердження сесією міської ради»,- зауважив Геннадій Дикий.



Опубліковано: 22 березня 2016 року
Поділитися