Персональна виставка Олени Яросевич

«Бачити серцем» - саме під такою назвою 25 жовтня у виставковій залі бібліотеки №5 відкрилася персональна виставка Олени Яросевич.

На виставці представлено понад 80 картин. Це лише маленька частина з напрацьованого матеріалу. Тут і архітектура міста, що відтворює кожен урбаністичний подих у дотику пензля і реалістичні пейзажі, наповнені світлом та душевним теплом, і багато ніжних квітів.

Ім’я Олени Яросевич вже добре відоме мешканцям Білоцерківської громади і не лише. Художниця, акварелістка, викладачка образотворчого мистецтва Білоцерківської школи мистецтв № 1 ім. Юрія Павленка.

У листопаді 2022 року відбулася перша персональна виставка «У пошуках світла», яка розповіла про шлях становлення Олени Миколаївни, як художниці.

Сьогодні, в своїх роботах, пані Олена продовжує розповідь історії свого життя.

З відкриттям персональної виставки художницю прийшли привітати начальник управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська та депутат Білоцерківської міської ради Леся Крижешевська.

За активну громадянську позицію та дієвий патріотизм, сумлінну, плідну й безкорисливу працю, розвиток і популяризацію художнього мистецтва та з нагоди персональної виставки «Бачити серцем», мисткиня була відзначена подякою Білоцерківської міської ради.

Музичні вітання лунали від колег - викладачів школи мистецтв №1 імені Юрія Павленка Анастасії Саражинської та Назара Вознюка.

Помилуватися творами художниці можна до 15 листопада у виставковому залі бібліотеки №5 (просп. Нежалежності , 55).

Персональна виставка Олени Яросевич


Опубліковано: 26 жовтня 2023 року
Поділитися