Особистий прийом – безпосереднє спілкування з містянами

Міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий надає особливого значення особистим прийомам громадян, адже це одна із можливостей безпосередньо дізнатися про актуальні проблеми містян, аби вчасно та ефективно їх вирішувати. Зазвичай на прийомах білоцерківці надають й чимало пропозицій та зауважень, які міська влада бере до уваги в своїй подальшій роботі.

02 березня відбувся черговий особистий прийом громадян. На прийом  до міського голови зареєструвалося більше сорока білоцерківців, які звернулися за допомогою у вирішенні низки питань,  які найбільше їх турбують.

Зокрема, було піднято питання будівництва об’їзної дороги, яка б розвантажила міські автошляхи та зменшила вплив вантажного автотранспорту на дороги та будинки по вул.Селянській (Колгоспній) та Таращанській. Просили містяни розглянути  можливість  продовження автобусного маршруту загального користуванн  №25.

Небайдужі білоцерківці акцентували увагу на необхідності проведення в Білій Церкві ще більшої кількості заходів, які б піднімали рівень культурного виховання у містян.

Представники Ради ветеранів мікрорайону Гайок обговорили з міським головою шлях подальшої  співпраці цієї організації з міською владою та надання матеріальної допомоги їхнім членам.

В ході прийому жителі звернулися і щодо вирішення питання із безпритульними тваринами. Деякі підприємці просили сприяння у виділенні місць під тимчасову торгівлю розсадою.

Традиційно чимало звернень жителів міста стосувалося ремонту будинків, вирішення питання працевлаштування, житлових і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та інших питань.

 Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться кожну першу й третю среду. Попередній запис в Центрі зайнятості кім. 126 (вул.Я.Мудрого,36) або за тел. 5-36-64.



Опубліковано: 03 березня 2016 року
Поділитися