Організація роботи Центру адміністративних послуг у відповідності з новими вимогами

У відповідності до змін у законодавстві України структура Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) буде розширена, оскільки збільшиться перелік послуг. Які він надаватиме.

Про це під час прес-конференції повідомила радник міського голови з економічних питань І.Новогребельська.

Роботу центру, який функціонує зараз забезпечують12 спеціалістів, якими протягом минулого року було прийнято понад 15 000 звернень заявників, видано близько 10 тисяч результатів надання адміністративних послуг, проведено більш як 5000 консультацій. ЦНАП розташований за адресою – вул.Я.Мудрого, 38/12.

Відповідно до законодавства України, реформований ЦНАП повинен запрацювати до 30.04.2016р., в частині надання послуг міграційної служби – до 04.04.2016р.

Міською владою винайдена можливість тимчасово розмістити  частину спеціалістів по наданню послуг міграційної служби в приміщенні за адресою – б-р 50-річчя Перемоги, 75. Кошти на забезпечення  ЦНАПу  необхідною комп’ютерною, офісною технікою, меблями та на програмне забезпечення буде закладено в бюджеті розвитку міста. По закупівлі вищевказаного обладнання будуть проведені відкриті конкурсні торги в кілька лотів.

 



Опубліковано: 26 січня 2016 року
Поділитися