Оперативні підрозділи Київщини на сторожі інтересів Держави

За І півріччя поточного року підрозділами оперативного управління ГУ Міндоходів у Київській області обліковано 84 кримінальні правопорушення у сфері оподаткування, в т.ч. 53 – категорії «тяжкі та особливо тяжкі». За фактами ухилення від сплати податків обліковано 56 кримінальних правопорушень, з яких 37 – за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Всього з початку року, за матеріалами оперативних підрозділів,  до суду направлено кримінальні провадження по 25 кримінальних правопорушеннях, з яких 12 – з обвинувальним висновком та 13 – для звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності у зв’язку з повним погашенням збитків на загальну суму 12,9 млн. гривень.

Всього з початку року по кримінальних провадженнях відшкодовано 19,7 млн. грн., з яких 17,2 млн. грн. по кримінальних правопорушеннях облікованих у поточному році.

Оперативними підрозділами у І півріччі ініційовано 387 документальних перевірок відносно реально існуючих суб’єктів господарської діяльності, що користувались послугами фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності, з яких вже проведено 52 перевірки. За результатами проведених перевірок підприємствам донараховано майже 10 млн. гривень.

Також у поточному році викрито та припинено діяльність  «конвертаційного» центру.



Опубліковано: 17 липня 2013 року
Поділитися