Оголошено переможця конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква

15 листопада був проведений конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква,який проводився  відповідно до  затвердженної постанови Кабінета Міністрів України № 1173 від 16.11. 2011 р.

Засідання комісії провів її голова, заступник міського голови Анатолій Кравець.

На підставі рішення Білоцерківської міської ради від 30 вересня 2019 р. № 4374-78-VII виконавчий комітет Білоцерківської міської ради розпочав прийом пропозицій щодо участі в конкурсі з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква. Закінчення терміну прийому конкурсних пропозицій доставлених особисто, або відправлених поштою було визначено до 17-00 години 14 листопада 2019 року. Організаційно-технічне забезпечення супроводу Конкурсу здійснював департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.

До участі в конкурсі було подано 2 заявки в запечатаних конвертах із конкурсними пропозиціями. Перша з них була подана 08.11. 2019 р. від Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс», друга  -  12.11. 2019 р. від Білоцерківського ПрАТ КАТП-1028.

На першому етапі конкурсу члени комісії визначали відповідність поданих документів кваліфікаційним вимогам до учасників конкурсу, а саме:

- наявність матеріально-технічної бази;

- економічно обґрунтована вартість надання послуг;

- досвід роботи з надання послуг з вивезення  побутових відходів;

- наявність та достатня кількість працівників відповідної кваліфікації.

Процедуру розкриття  конвертів з конкурсними  пропозиціями провели  заступник голови комісії, директор департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради О. Савченко і заступник директора-начальник управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради А. Колотницька. Після перевірки поданих на розгляд пакетів документів від обох претендентів, члени комісії одноголосно ухвалили рішення про їхню відповідність умовам конкурсу і можливість допуску обох учасників до другого етапу.

На наступному етапі відбору члени конкурсної комісії оцінювали претендентів за шкалою 0-30 балів по наступним критеріям:

- наявність достатньої кількості  спеціальних транспортних засобів і контейнерного парку;

- можливість здійснювати щоденний технічний контроль за транспортними засобами;

- можливість щоденної підтримки санітарного стану транспортних засобів і сміттєвих контейнерів;

- можливість проведення щоденного медичного огляду водіїв;

- можливість забезпечення зберігання й охорони спеціальних транспортних засобів;

- наявність системи контролю руху;

- вартість надання послуг;

- використання побутових відходів у якості вторинної сировини;

- досвід роботи.

Голосування членами конкурсної комісії проводилося по кожному пункту окремо. У підсумку, Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» набрало 32 бали зі 100 можливих, Білоцерківське ПрАТ КАТП-1028 – 98балів.  

Рішення про обрання Білоцерківське ПрАТ КАТП-1028 переможцем конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Біла Церква було прийняте членами комісії одноголосно. Як зазначив голова комісії, заступник міського голови А. Кравець, результат роботи комісії буде передано замовнику проведення конкурсу - виконавчому комітету Білоцерківської міської ради – для ухвалення відповідних рішень.

На засіданні комісії були присутні журналісти місцевих ЗМІ та представники громадськості.


 


Опубліковано: 15 листопада 2019 року
Поділитися