Обласні урочистості з нагоди Дня Збройних сил України

07 грудня в м.Біла Церква відбулися обласні урочистості з нагоди Дня Збройних сил України.
Вітаючи присутніх військовослужбовців Київщини із професійним святом голова Київської обласної державної адміністрації В.Шандра наголосив, що сьогодення довело, що кожна країна повинна мати боєздатну армію для захисту її територіальної цілісності. Зазначив, що  це свято справжніх воїнів – захисників нашої держави, адже протягом останніх двох років, через складну ситуацію на сході країни,  українська армія зросла та зміцніла.  Відмітив, що завдяки високому бойовому духу, патріотизму та вагомій допомозі волонтерів наші воїни зуміли вистояти. Акцентував увагу, що ще необхідно прикласти багато зусиль для створення справжньої сучасної обороноздатної армії.
 Голова Київської обласної державної адміністрації В.Шандра відмітив, що в Київській області проживає близько 25 тис. учасників антитерористичної операції і жоден з них не повинен залишитися поза увагою держави. Зазначив, що протягом останніх трьох місяців було надано 59 квартир сім’ям загиблих учасників АТО Київщини. В поточному році, було виділено 18 млн. грн., які були спрямовані на потреби учасників АТО, поранених, сімей загиблих. Протягом 2015 року було надано більш як 4000 земельних ділянок учасникам АТО- жителям області.
З нагоди свята голова Київської обласної державної адміністрації В.Шандра вручив ряду військовослужбовців Почесні грамоти та подяки  Київської обласної державної адміністрації.
Під час заходу від імені депутатського корпусу Київської обласної ради присутніх привітав перший заступник голови Київської обласної ради В.Майбоженко, висловив їм слова вдячності та за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і участь у зміцненні обороздатності держави вручив Почесні грамоти з наданням цінних подарунків та подяки Київської обласної ради.
В ході урочистостей військовослужбовців також привітали голова Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалок, міський голова Білої Церкви Г.Дикий.
Під час заходу хвилиною мовчання були вшановані всі загиблі під час проведення антитерористичної операції на сході України.
З нагоди свята присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім..П.Саксаганського.



Опубліковано: 07 грудня 2015 року
Поділитися