Обласні урочистості з нагоди Дня рятівника

17 вересня  в м. Біла Церква  відбулися обласні урочистості з нагоди Дня рятівника.

Міський голова В.Савчук привітав присутніх із професійним святом, наголосив, що пожежники та працівники аварійно-рятувальних служб, ризикуючи своїм життям стоять на захисті всіх білоцерківців під час надзвичайних ситуацій. Міський голова висловив слова вдячності ветеранам-рятувальникам, зупинився на подвигу білоцерківських пожежників під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та зазначив, що сьогодні ряди рятівних служб поповнює молодь, яка гідно продовжує нести службу та є професіоналами своєї справи.

З нагоди свята міський голова вручив кращим рятівникам грамоти міської ради та виконавчого комітету, а службі цивільного захисту у Білоцерківському районі ГТУ МНС України в Київській області передав комп’ютер.

Також міський голова В.Савчук нагородив посмертно нагрудним знаком «Відзнака міського голови» ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС Г.Нагаївського, нагороду отримала його донька.

Від імені голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка присутніх з професійним святом привітав його заступник В.Максименко, який оголосив вітальну адресу голови Київської обласної державної адміністрації та вручив почесні грамоти і грамоти Київської обласної державної адміністрації та Київської обласної ради.

Присутніх на заході зі святом привітав народний депутат України В.Чудновський, який зазначив, що рятівник – найгероїчніша професія, що першими, хто ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській АЕС були саме пожежники та працівники аварійно-рятувальних служб.

В ході урочистостей присутнім було оголошено вітання з професійним святом Міністра надзвичайних ситуацій України В.Балоги, вручені почесні грамоти Міністерства надзвичайних ситуацій України, грамоти головного управління Держтехногенбезпеки у Київській області, подяки Білоцерківської райдержадміністрації та  ін.

В заході взяли участь начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи М.Сек, начальник головного управління Держтехногенбезпеки у Київській області О.Комах, начальник головного Територіального управління МНС України в Київській області О.Мазілін, заступник міського голови В.Гнатюк, начальник служби цивільного захисту у Білоцерківському районі  ГТУ МНС України в Київській області С.Кубашевський, начальник Білоцерківського районного відділу Держінспекції техногенної безпеки в Київській області Г.Винарчук та ін.



Опубліковано: 18 вересня 2012 року
Поділитися