Обласне свято обдарованих дітей «Віват, науко молода!»

17 травня в м.Біла Церква за підтримки голови Київської облдержадміністрації А.Присяжнюка  відбулося обласне свято обдарованих дітей «Віват, науко молода!».

Від імені голови Київської облдержадміністрації А.Присяжнюка присутніх на заході привітала його заступник Т.Подашевська, яка наголосила, що в цьому навчальному році 53 учні Київщини здобули призові місця на Всеукраїнських учнівських олімпіадах та у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН з різних дисциплін, і саме в руках цієї інтелектуальної еліти Київщини знаходиться майбутнє нашої держави. Зупинилася на діяльності обласної влади щодо підтримки та розвитку обдарованої молоді. Зазначила, що  діти Київщини, які здобули перемогу у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та  у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН матимуть змогу відпочити в кращих оздоровчих закладах України та на о.Крит (Греція) та згідно із розпорядженням голови Київської облдержадміністрації вони та їхні вчителі отримуватимуть стипендії.

В ході заходу присутніх дітей, їхніх батьків та вчителів привітали депутат Київської обласної ради, голова  постійної комісії Київської обласної ради з питань освіти, науки, культури, освітянської діяльності, історичної спадщини, духовності, релігії та міжрегіональних зв’язків А.Даниленко, директор департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Н. Клокар та ін.

Під час обласного свята учні навчальних закладів Київщини - переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін отримали дипломи та грошові премії.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк,  начальник управління освіти і науки міської ради, депутат міської ради Ю.Петрик, президент МАН учнівської молоді Київської області, заступник  проректора Інституту інформатики, доктор педагогічних наук,  професор В.Сергієнко,  представники громадськості Київської області, регіональних та міських ЗМІ. 



Опубліковано: 17 травня 2013 року
Поділитися