Обговорення можливості співпраці міської влади з концерном LOGSTOR A/S (Данія)

12 липня Білу Церкву відвідала делегація з концерну LOGSTOR A/S (Данія) у складі Йоргена Аегідіуса (віце-президент з продажів LOGSTOR A/S, Данія), Миколая Терехова (перекладач, технічний спеціаліст LOGSTOR Polska) та Бориса Бондара (генеральний директор ТОВ «ІТРЕС», представництво LOGSTOR в Україні).

 

У ході заходу заступник міського голови Володимир Хмурич розповів делегації про наше місто, його розвиток, подані проекти на гранти, про реалізовані заходи та проекти: Програма розвитку туризму на 2016-2017 роки «Місто вихідного дня», муніципальна аналітична гео-інформаційна система, Програма розвитку громадянського суспільства на 2017-2020 роки, проекти щодо енергоефективності та енергозбереження тощо.

 

В свою чергу, шановні гості презентували концерн, розповіли про історію, потужності виробництва, види продукції, технічні властивості, новітні розробки, європейські підходи до виробництва та проектування, європейські вимоги до якості. Концерн LOGSTOR A/S є світовим лідером з виробництва попередньо-ізольованих систем трубопроводів для будівництва зовнішніх підземних та надземних теплових мереж і мереж гарячого водопостачання.

 

Під час зустрічі було обговорено перспективи фінансування проектів щодо енергоефективності та енергозбереження у місті шляхом залучення інвестицій від Датського інвестиційного фонду. Сторони прийшли до висновку продовжити обговорення питання про можливість співпраці після обміну профільною інформацією, зокрема перелік об’єктів реконструкції та будівництва теплових мереж міста Біла Церква (умовні діаметри, протяжність, наявність розроблених проектів).

 

У заході взяли участь начальник відділу енергоефективності Білоцерківської міської ради Василь Морський, начальник управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Руслан Макійчук, перший заступник директора  КП БМР «Білоцерківтепломережа» Михайло Вакуленко.

Обговорення можливості співпраці міської влади з концерном LOGSTOR A/S (Данія)


Опубліковано: 13 липня 2017 року
Поділитися