Обговореня проекту концесійного договору

06 січня в м.Біла Церква відбулося обговореня проекту концесійного договору щодо передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа».

В ході засідання міський голова В.Савчук відмітив, що згідно чинного законодавства України проводяться всі етапи щодо здійснення процедури передачі комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» в концесію. Дане питання було ґрунтовно вивчено, умови передачі даного комплексу в концесію було виписано в концесійному договорі, з яким мала можливість ознайомитись громадськість міста. Наголосив, що після його опрацювання ряд  міських громадських організацій надали свої пропозиції та зауваження, які будуть обговорені на даній зустрічі та при необхідності внесені в договір. В подальшому, узгоджена редакція концесійного договору буде винесена на засідання сесії міської ради для прийняття відповідного рішення.

В ході заходу депутати міської ради, представники ряду громадських організацій  були ознайомлені ізмеханізмом проведення даної процедури та відповідними заходами, які були здійснені міською радою по підготовці до передачі цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» в концесію. Детально обговорили пропозиції та зауваження, що стосувалися прав та обов’язків концесієдавця та концесіонера, термін на який передаватиметься даний об’єкт в концесію, види діяльності та заходи, які проводитиме концесіонер щодо забезпечення належного теплопостачання Білої Церкви, строки виконання інвестиційних зобов’язань та ін.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради І.Шилов, депутати міської ради,  члени виконавчого комітету міської ради, представники громадськості, міських ЗМІ.



Опубліковано: 06 січня 2015 року
Поділитися