Новорічне свято в клубі “ВОЛДІС”

28 грудня 2016 року в клубі спілкування молодих людей з особливими потребами  “ВОЛДІС”, що діє при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, відбулося святкове новорічне засідання.

Цього разу юнаки та дівчата зібралися в гостинній залі кафе “Тандем”, яку люб’язно надав керівник закладу. Красиві та  схвильовані, вони з нетерпінням чекали на цікавості. А їх було підготовлено чимало. Спочатку волонтери Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України запропонували членам Клубу цікаву розважальну програму з іграми і конкурсами. Потім молодь було запрошено до святково вбраних столів. Смачні страви, приготовані кухарями кафе “Тандем”, солодощі та гарячий чай створили комфортну атмосферу для дружньої бесіди. ВОЛДІСовці пригадували події року, що минає. Вони ділилися власними враженнями та своїми планами щодо року майбутнього. Наприкінці святкового дійства кожен член Клубу “ВОЛДІС” отримав приємний солодкий новорічний подарунок від представників керівництва Харківської бісквітної фабрики в м. Біла Церква.

Розходилися юнаки та дівчата радісними та задоволеними. Вони щиро дякували всім, хто долучився до створення такого свята. Задоволеними залишилися і спеціалісти Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, які вже багато років поспіль за підтримки небайдужих жителів нашого міста працюють для того, щоб збагатити коло спілкування молодих людей з особливими потребами та організувати їм змістовне дозвілля в клубі “ВОЛДІС”.



Опубліковано: 29 грудня 2016 року
Поділитися