Новий проект відділу у справах сім’ї та молоді

26-27 листопада   в нашому місті було реалізовано новий проект  відділу    у справах сім’ї та молоді  – фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна».

Фестиваль  проведено з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, поширення та популяризація її творчих досягнень, популяризації  якісного вуличного мистецтва, а також переведення звичайних парканів та інших вуличних поверхонь в розряд мистецьких платформ.

Даний проект  став спільною ініціативою відділу у справах сім’ї та молоді, громадського діяча Павла Лавруся, художника, дизайнера Владислава Гармаша  і  проводився за сприяння    управління  житлово-комунального господарства    та  депутата Білоцерківської міської  ради Лєонова Андрія Савіновича.

До участі у фестивалі   були долучені 13   молодих талановитих митців з Білої Церкви     та   різних   міст  України, наймолодшому з яких 14 років:

1. Віктор Бикоріз
2. Владислав Гармаш
3. Владислав Іванов
4. Іліана Полякова
5. Антон Кудимов
6. Сергій Сімутін
7. Ігор Федів
8. Олексій Яровий
9. В'ячеслав Луніка
10. Анастасія Меркулова
11. Юрій Яценко
12. Поліна Петрова
13. Павло Горобинський

Кожному учаснику фестивалю,    начальником відділу у справах сім’ї та молоді  міської ради  Олександром Литвинчуком,  були вручені іменні дипломи за участь у міському фестивалі вуличного мистецтва «Вільна стіна».

О 16.00 год 26 листопада  всі  учасники та організатори фестивалю      запалили "свічку пам’яті" на знак вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років.

Підтримку  в проведенні фестивалю вуличного мистецтва «Вільна стіна» надали  також - Громадська організація «Зміни Білу Церкву», ФОП   Масюк С.М.,   ФОП Васильєв С.В. та  ФОП  Маршалок О.В.



Опубліковано: 28 листопада 2016 року
Поділитися