Новий кадровий потенціал для ефективного управління містом

Нарешті, велика робота, яка тривала майже рік і була проведена іноземними та вітчизняними фахівцями і громадськістю міста наближається до логічного завершення. На сесійне засідання міської ради, яке відбудеться 24 березня буде винесено проект Стратегії розвитку м.Біла Церква до 2025 року. 

Під час розробки  документа, який буде дороговказом щодо діяльності  Білої Церкви на наступні 10 років,  відбулося 12 стратегічних сесій, він був винесений на широке обговорення з громадою. Зі своїми пропозиціями також долучилися депутати міської ради. Всі ці напрацювання лягли в основу проекту Стратегії розвитку м.Біла Церква до 2025 року. 

«Я розумію, що тепер, маючи європейську Стратегію розвитку і при цьому залишаючи функціонувати стару структуру виконавчого комітету, ми не зможемо реалізувати цей документ. Тому, наразі, розробляється нова структура. Ми враховуємо досвід провідних європейських та вітчизняних міст, таких як -Луцьк, Вінниця, Харків. До кінця поточного тижня даний проект буде оприлюднено на офіційному сайті міської ради і громада зможе висловити свої пропозиції та зауваження»- відмітив міський голова Геннадій Дикий.

З метою залучення до роботи у структурних підрозділах міської ради освідчених, амбітних, активних молодих людей із числа жителів Білої Церкви, які мають бажання розвивати рідне місто, проводитиметься конкурс на формування групи. За результатами відбору, кандидати матимуть можливість пройти навчання на базі однієї з київських бізнес шкіл та опанувати знання щодо реформування місцевого самоврядування, оптимізації діяльності органів місцевого самоврядування та ін.  Ініціатива проведення конкурсу належить ГО «GoLOCAL», яка залучалась до розробки Стратегії розвитку міста до 2025 року.

Під час прес-конференції для представників ЗМІ міський голова наголосив: «Ми сформуємо новий кадровий потенціал для ефективного управління містом. Тільки так ми зможемо досягнути поставленої мети та створити якісні умови для життя білоцерківців» .

 



Опубліковано: 15 березня 2016 року
Поділитися