Науково-практична конференція

24-25 квітня в м.Біла Церква відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у професійному розвитку педагогічних працівників та керівників закладів освіти».

 Учасників та гостей конференції привітав міський голова В.Савчук, який наголосив на важливості проведення таких наукових заходів, адже це дає можливість вивчати та переймати досвід професійного розвитку педагогічних працівників та керівників освітянських закладів та висловив сподівання щодо продовження такої практики в майбутньому. Міський голова ознайомив присутніх з функціонуванням галузі освіти в Білій Церкві, мережі освітніх закладів та наголосив, що в місті успішно реалізуються програми щодо реформування освітньої сфери.

З вітальними словами виступив начальник головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації В.Бутник, який від імені голови Київської обласної державної адміністрації А.Й.Присяжнюка передав учасникам конференції вітальну адресу.

Присутні обговорили питання щодо взаємодії школи і громади у забезпеченні рівного доступу до якісної освіти, інформаційні технології підготовки вчителя у вищій школі та системі післядипломної освіти, формування управлінських компетенцій сучасного керівника закладу освіти та ін.

Участь у заході взяли начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю.Петрик, ректор Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, доктор педагогічних наук Н.Клокар, радник Посольства Азербайджанської Республіки в Україні І.Давудов, перший секретар Посольства Республіки Білорусь в Україні О.Ястребов, директори загальноосвітніх шкіл міста, представники освітніх закладів Азербайджанської Республіки, Республіки Білорусь, Російської Федерації, міських ЗМІ. 



Опубліковано: 25 квітня 2012 року
Поділитися