Нарада з питань забезпечення життєдіяльності Білої Церкви

18 серпня в м. Біла Церква відбулася нарада керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності з питань забезпечення життєдіяльності Білої Церкви. Вів нараду міський голова В.Савчук.

В ході наради міський голова акцентував увагу на матеріально-технічному забезпеченні підготовки та проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня ц.р., відмітив необхідність виконання вимог чинного законодавства України щоб виборчий процес в Білій Церкві пройшов на належному рівні.

Міський голова В.Савчук також наголосив, що сьогодні виникає ряд питань щодо порядку організації нарахування субсидій, які викликані встановленням нових соціальних норм Кабінетом Міністрів України. Відмітив, що управлінням соціального захисту населення міської  ради буде проводитись широка роз’яснювальна робота про стан нарахування та про зміни, які забезпечують нарахування субсидій.

Міський голова ознайомив присутніх із основними напрямками роботи щодо підготовки до відзначення Дня Незалежності України, Дня Державного прапора України, Дня знань, Дня міста, наголосив на необхідності проведення роботи з благоустрою прилеглих територій біля підприємств, установ та організацій міста усіх форм власності та закликав всіх взяти участь у відзначенні  свят.

В ході наради керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко наголосила, що організація виборчого процесу – це державна справа і відповідно до ст.73 Закону України «Про місцеві вибори» матеріально-технічне забезпечення підготовки і проведення місцевих виборів покладається на органи виконавчої влади. Акцентувала увагу на необхідності створення належних умов для роботи дільничних виборчих комісій, які знаходяться на території міста, відповідно Постанови Центральної виборчої комісії №161 від 10.08.2015р.  

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради відмітила, що відповідно до Закону України «Про місцеві вибори» виборчий процес розпочнеться з 05 вересня ц.р., а до 09 вересня ц.р. будуть утворені дільничні виборчі комісії. Дільничні виборчі комісії діятимуть на виборчих дільницях, які створені на постійній основі, їх в місті – 97.

В ході наради заступник міського голови В.Гнатюк акцентував увагу присутніх на підготовці їхніх установ до роботи в осінньо-зимовий період, благоустрою їх прилеглих територій та зупинився на механізмі отримання житлових субсидій.

Заступник міського голови М.Антонюк ознайомив присутніх із планом проведення святкування  Дня Незалежності України, Дня Державного прапора України, Дня знань та Дня міста.

В нараді взяли участь представники міських ЗМІ.

 


Опубліковано: 19 серпня 2015 року
Поділитися