Нарада з питань підготовки до роботи в осінньо – зимовий період

19 вересня  міський голова Білої Церкви В.Савчук провів нараду з керівниками підприємств, установ та організацій міста з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення м. Біла Церква до роботи в осінньо – зимовий період 2014 - 2015 р.р.

В ході наради міський голова поінформував присутніх про заходи, які проводить міська влада щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви та наголосив, що міською владою своєчасно  проведені необхідні заходи щодо підготовки до початку нового опалювального сезону та якісного надання послуг з теплопостачання. Всі об’єкти соціально-культурного призначення та житловий фонд міста технічно готові до роботи в даний період,  але через складний фінансово-економічний стан в державі ще не визначено  дати початку опалювального сезону та не встановлені ліміти споживання газу.

Під час заходу міський голова зупинився на проблемних питаннях серед яких –технічний стан магістральної труби ТЕЦ-місто, можливої відсутності гарячого водопостачання та ін.. З метою уникнення надзвичайних ситуацій наголошено на необхідності перевірки електромереж при можливому застосуванні електроприладів.

Присутнім було акцентовано увагу на необхідності проведення заходів щодо додаткової економії газу, утеплення приміщень, модернізації систем централізованого опалення, використання альтернативних джерел енергії та ін.

Учасники наради також зупинилися на питаннях тарифної політики за надання комунальних послуг, обговорили механізм отримання субсидій та компенсацій відповідним категоріям населення на них.

На нараді також були розглянуті питання щодо ходу проведення осіннього двомісячника санітарної очистки та благоустрою міста.

Заступник  міського голови В.Гнатюк  поінформував, що згідно рішення виконавчого комітету міської ради в місті з 15 вересня ц.р. розпочато двомісячник санітарної очистки і благоустрою, який триватиме по 15 листопада  2014 року. Відповідно до даного рішення затверджений склад штабу з благоустрою, визначені основні заходи щодо його проведення, графіки виділення транспортних засобів підприємствами міста для вивозу сміття та ін. Повідомив про встановлення єдиного санітарного дня в місті – четвер кожного тижня, зазначив, що 11 жовтня та 01 листопада ц.р. буде проведено загальноміську толоку.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антюнюк, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 19 вересня 2014 року
Поділитися