Нарада з питань благоустрою та підготовки до відзначення пам’ятних дат

09 квітня в м. Біла Церква відбулася нарада керівників міських підприємств, організацій та установ різних форм власності з питань благоустрою та підготовки до відзначення пам’ятних дат. Вів нараду міський голова В.Савчук.

В ході наради міський голова поінформував присутніх, що згідно рішення виконавчого комітету міської ради з 28 березня ц.р. розпочато двомісячник санітарної очистки, озеленення і благоустрою м.Біла Церква,  який триватиме по 28 травня 2013 року. Підкреслив необхідність проведення відповідних робіт на закріплених територіях підприємствами та закликав всіх білоцерківців взяти активну участь у загальноміській толоці, яка відбудеться 13 квітня ц.р. Акцентував увагу на проведенні уповноваженими особами  моніторингу щодо здійснення роботи з благоустрою на території Білої Церкви та оформленні ними штрафів за невиконання визначених завдань.

Під час наради міський голова В.Савчук ознайомив присутніх із запланованими  заходами до 27-ї річниці аварії на ЧАЕС, Великодня, відзначення Дня Перемоги та наголосив на роботі міської влади щодо підтримки ліквідаторів Чорнобильської катастрофи,  ветеранів Великої Вітчизняної війни і воїнів-інтернаціоналістів та відмітив необхідність привернення уваги до даної категорії білоцерківців з боку керівництва підприємств, де колись вони працювали.

Міський голова В.Савчук зупинився на  заходах  з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Шевченка та 25-річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

На нараді міський голова також поінформував присутніх про злагоджену роботу комунальних служб та ряду підприємств Білої Церкви щодо ліквідації наслідків снігопадів, відмітив стабільний рівень води в р.Рось та р.Протока, що не призведе до підтоплень будівель в місті та  вручив подяки виконавчого комітету міської ради керівникам ряду міських підприємств різних форм власності, які взяли активну участь у прибиранні снігових заметів.

В ході наради детальну інформацію щодо організації проведення двомісячника санітарної очистки, озеленення і благоустрою м.Біла Церква та відзначення вищезазначених пам’ятних дат надали заступники міського голови В.Гнатюк та М.Антонюк.

В нараді взяли участь начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники підприємств, установ і організацій різних форм власності, міських ЗМІ.



Опубліковано: 09 квітня 2013 року
Поділитися