Нарада з питань благоустрою

30 березня в м. Біла Церква відбулася нарада керівників міських підприємств, організацій та установ різних форм власності з питань благоустрою та підготовки до відзначення пам’ятних дат. Вів нараду міський голова В.Савчук.

В ході наради міський голова наголосив присутнім, що в місті, згідно рішення виконавчого комітету міської ради з 12 березня ц.р. розпочато двомісячник санітарної очистки, озеленення і благоустрою м.Біла Церква,  який триватиме по 12 травня 2012 року. Акцентував увагу на особистій відповідальності керівників за невиконання визначених завдань з благоустрою і  сплаті ними штрафів, які відповідно будуть оформлені уповноваженими особами. Відзначив ряд підприємств, що вже провели роботи з благоустрою та озеленення закріплених за ними територій. Наголосив на необхідності участі в загальноміській толоці, яка відбудеться 06 та 28 квітня ц.р.

Міський голова ознайомив присутніх із запланованими  заходами до 26-ї річниці аварії на ЧАЕС,  відзначення Дня Перемоги та наголосив на роботі міської влади щодо підтримки ліквідаторів Чорнобильської катастрофи і ветеранів Великої Вітчизняної війни та відмітив необхідність привернення уваги до даної категорії білоцерківців з боку керівництва підприємств, де колись вони працювали.

Міський голова В.Савчук також повідомив про  підготовку до відзначення 980-річниці заснування м.Біла Церква, зокрема – про оновлення фасадів будинків в центральній частині міста, реконструкцію Торгової площі, проїзної частини вул.Я.Мудрого,  ремонту дорожніх покриттів  інших вулиць міста та ін.

В ході наради детальну інформацію щодо організації проведення двомісячника санітарної очистки, озеленення і благоустрою м.Біла Церква та відзначення вищезазначених пам’ятних дат надали заступники міського голови В.Гнатюк та М.Антонюк.

В нараді взяли участь начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники підприємств, установ і організацій різних форм власності, міських ЗМІ.



Опубліковано: 30 березня 2012 року
Поділитися