Нарада з керівниками установ та організацій, в приміщеннях яких будуть розміщені виборчі дільниці

14 серпня в м.Біла Церква відбулася нарада з керівниками установ та організацій, в приміщеннях яких будуть розміщені виборчі дільниці. Вів нараду міський голова В.Савчук.

 В ході наради міський голова акцентував увагу на матеріально-технічному забезпеченні підготовки та проведення виборів народних депутатів України, необхідності виконання вимог чинного законодавства щодо організації створення належних умов для проведення голосування виборців на виборах 28 жовтня ц.р. Міський голова наголосив на необхідності визначення відповідальних осіб за кожним із приміщень, де будуть розташовані виборчі дільниці.

Міський голова В.Савчук також зазначив, що особливістю нинішнього виборчого процесу буде застосування на виборчих дільницях відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією проведення голосування.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, виступаючи перед присутніми, наголосила, що організація виборчого процесу – це державна справа і відповідно до ст..51 чинного Закону України «Про вибори народних депутатів України» на органи місцевого самоврядування покладено матеріально-технічне забезпечення проведення виборів. Поінформувала про перелік виборчих дільниць у місті. Зокрема, зазначила, що в м.Біла Церква утворено великих дільниць -64, малих -12, середніх – 20, з яких звичайних виборчих дільниць 88, спеціальних – 8.

В ході наради виступив головний інженер ЦТП №1 ПАТ «Укртелеком» В.Рибальченко, який доповів про нововведення щодо забезпечення телекомунікаційних послуг на виборчих дільницях.

Присутнім було наголошено на необхідності створення належних умов для роботи виборчих дільниць, які знаходяться в їхніх установах і організаціях.

В заході взяли участь начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 15 серпня 2012 року
Поділитися