Нарада щодо підготовки до проведення штабного тренування

21 березня в м.Біла  Церква відбулася нарада щодо підготовки до проведення штабного тренування на тему «Дії органів управління, служб цивільної оборони, військового командування і керівництва об’єктів господарювання міста у разі виникнення надзвичайних ситуацій (пожежі, вибухи) на складах з боєприпасами військової частини А2167», яку провів заступник міського голови М.Антонюк.

В ході наради заступник міського голови наголосив на необхідності підготовки плану дій  підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності при змодельованій надзвичайній ситуації, відповідно до поставлених завдань, який буде опрацьований під час штабного тренування - 30 березня ц.р.

На нараді присутніх було ознайомлено  із переліком дій, основними завданнями та заходами у разі виникнення надзвичайної ситуації  на складах з боєприпасами, надані умови тактичної установки та орієнтовний зміст рішення оперативного завдання учасниками штабного навчання.

В заході взяли участь начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської влади Ю.Кузнецов,  представники підприємств, установ, організацій різних форм власності, міських ЗМІ.



Опубліковано: 22 березня 2012 року
Поділитися