Нарада по питанню забезпечення безпеки дітей під час літніх канікул

29 травня в м.Біла Церква відбулася нарада по питанню забезпечення безпеки дітей під час літніх канікул, яку провів заступник міського голови М.Антонюк.

В ході наради присутні зупинилися на питанні активізації роботи щодо захисту життя та здоров’я дітей під час літніх канікул, обговорили основні заходи по попередженню та запобіганню негативних явищ в молодіжному середовищі.

Учасники наради відмітили важливість проведення профілактичних заходів, інформаційно-розяснювальної роботи щодо дотримання правил дорожнього руху серед дітей. Акцентували увагу на необхідності розміщення соціальної реклами, яка б пропагувала основні норми поведінки в суспільстві і сприяла розвитку особистості та ін..

Також на нараді було наголошено на важливості додержання законодавства у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми під час літніх канікул.

В заході взяли участь представники ряду управлінь та відділів міської ради, відділу ДАІ Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області, дитячих медичних закладів,  громадськості та журналісти міських ЗМІ та ін.

 



Опубліковано: 29 травня 2013 року
Поділитися