Найближчим часом міська рада матиме електронний документообіг

     06 лютого в м. Біла Церква відбулася чергова робоча нарада щодо питань впровадження системи електронного документообігу в структурних підрозділах міської ради, яку провів керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

 

     Системи електронних документів має забезпечити процес створення, керування і розповсюдження великих обсягів документів у мережі передачі даних, а також вести контроль за рухом документів в установі. Типи файлів, що, будуть підтримувати функціонування системи електронних документів, можуть включати: текстові документи, зображення, електронні таблиці, аудіо, відео дані і веб-документи. Сучасний документообіг має відображувати комплексну інформатизацію завдань щодо ефективної побудови системи передачі кореспонденції з метою якісного забезпечення роботи структурних підрозділів міської ради.

 

     В ході наради було обговорено нагальні робочі питання. Зокрема, присутні детально зупинилися на питанні технічного впровадження системи «SX Government» до документообігу, який вже існує в управліннях та відділах міської ради, а також обговорили ряд організаційних питань тощо.


Опубліковано: 06 лютого 2017 року
Поділитися