Нагородження кращих спортсменів

28 лютого міський голова Білої Церкви В.Савчук вручив свідоцтва кращого спортсмена та грошові винагороди ряду білоцерківців, відповідно до виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в м.Біла Церква на 2012-2016рр. «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім», затвердженої рішенням міської ради від 24.11.2012р. № 390-14 –VI.

Так, кращим спортсменом у вересні  2012р. визнано  В.Бульду –майстра спорту України з карате-до, який на чемпіонаті світу з карате-до в різних видах  програми  завоював 4 золоті та 1 бронзову нагороди.

Кращим спортсменом м.Біла Церква в жовтні минулого року став І. Олефіренко–майстр спорту України з легкої атлетики - переможець чемпіонату України з марафонського бігу та Міжнародного Білоцерківського марафону.

У листопаді 2012р. дане звання отримав А. Коваленко–майстр спорту   міжнародного класу з плавання, який на чемпіонаті став бронзовим призером на дистанції 200м брасом.

Кращим спортсменом м.Біла Церква грудня 2012 р. визнано  В.Кудлацьку–кандидата в майстри спорту  з легкої атлетики – переможницю Всеукраїнських змагань з легкої атлетики в закритих приміщення з бігу на дистанції 800 м.

Подяками та грошовими винагородами за підготовку спортсменів також були нагороджені їхні тренери - С. Романчик, І.Фандєєв, заслужений тренер України - С.Кудлацька.

Крім того, міський голова вручив посвідчення «Майстер спорту міжнародного класу» з  велоспорту  двом вихованцям КОСДЮШОР «Промінь» з велоспорту багаторазовим учасникам та призерам чемпіонатів України, міжнародних змагань, на чемпіонатів світу з велосипедного спорту Д. Моцному та  Є. Андрійчуку.



Опубліковано: 28 лютого 2013 року
Поділитися