Нагорода знайшла героя

Профілактика – найкраще лікування. Загальновідома істина з якою важко сперечатися. І справа профілактики стосується не лише здоров’я фізичного, а й благополуччя суспільного, родинного, особистого.

 Розуміють це і спеціалісти Білоцерківського міського центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, основним завданням яких є організація допомоги молоді та сім’ям з дітьми, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Саме тому на День молоді в наметі Центру дітям та підліткам було запропоновано взяти участь у цікавих профілактичних іграх і вікторинах. У веселій, невимушеній формі учасники успішно доповнили власні знання щодо особистої безпеки та правил збереження здоров’я людини. Окрему увагу приділяли значенню від молоду обрати правильні життєві орієнтири та будувати особисте життя і суспільні набутки у відповідності до загальнолюдських цінностей.

Звичайно, яка ж гра без призів і подарунків. Всі учасники отримали приємні сувеніри та поласували солодощами. Окрема нагорода – для переможців. Такою нагородою стала година розваг на атракціонах в Білоцерківському міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка (директор Грибовський В.В.)  5 липня 2016р.

І все ж, головною нагородою для ініціативних та небайдужих дітей і підлітків стала сама можливість поспілкуватися в колі однодумців, які прагнуть до здорового способу життя, до значних особистих та суспільних звершень, до свідомого підходу до свого майбутнього.



Опубліковано: 06 липня 2016 року
Поділитися