Надано пільги при нарахування орендної плати за користування комунальним майном

    Під час сесійного засідання депутати міської ради прийняли рішення про надання пільг, яким  ряду громадських організацій, згідно законодавства України надано в безоплатне користування нежитлові комунальні приміщення для здійснення статутних завдань.

 

    Іншим громадським об’єднанням, комунальним організаціям і установам, деяким релігійним громадам, навчальним закладам  встановлено відповідну пільгову орендну плату на 2017 рік.

 

    До речі, представники політичних партій, які мають представництво у міській раді відмовилися від отримання таких пільг. Депутати також виключили й інші осередки політичних партій, які були в переліку.

 

    Міський голова Геннадій Дикий наголосив, що спеціальною комісією буде проведено аналіз ефективності використання комунального майна громадськими організаціями.

 

    Рішенням про надання пільг суб’єктам господарювання з орендної плати, за оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) загальноосвітніх навчальних закладів міської комунальної власності встановлено орендну плату  в розмірі 1 грн. без ПДВ в рік. Мова йде про 8 шкіл міста, які через тендер замовляють послугу харчування для дітей, а не готують, безпосередньо, на базі школи.

 

    Дані питання доповідала заступник міського голови Інна Новогребельська.


Опубліковано: 24 лютого 2017 року
Поділитися