На сторожі комфорту, тепла і затишку

    17 березня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

 

    Працівники цієї галузі – господарі чистоти і порядку на міських вулицях, тепла і затишку в оселях білоцерківців. Вони зберігають і примножують неповторну красу нашого міста. Це представники тепломережі, водного господарства, житлово-експлуатаційних контор, ліфтового господарства, дорожньої галузі, служби побуту тощо.

 

    З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий.

 

    «Галузь житлово-комунального господарства без перебільшення є рідною для мене. Я цю роботу бачу, відчуваю і знаю. Наші жителі, на жаль, не завжди адекватно оцінюють її, оскільки до гарного і хорошого звикнути легко. Мешканці рідко замислюються, чому біля їхнього під’їзду чисто або чому рухається ліфт. Вони прагнуть отримувати якісні комунальні послуги за доступною ціною, і це правильно. Але за цим усім стоїть ваш великий професіоналізм, ваша відповідальність перед громадою міста, ваша щоденна наполеглива праця – незалежно від різних вимог та викликів часу», - наголосив Геннадій Дикий.

 

    Міський голова відмітив, що білоцерківські комунальні підприємства по праву можуть пишатися своїми перемогами. Наприклад, коли жителі міста, спробувавши перейти на ОСББ, знову повертаються до ЖЕКів, коли приватні будинки з власною мережею водопостачання чи опалення обирають послуги, які надаються централізовано, оскільки такі послуги є не тільки якіснішими, але й обходяться дешевше.

 

   З нагоди професійного свята Геннадій Дикий нагородив кращих представників галузі – за значний внесок у розвиток благоустрою, утримання житлового фонду, надання якісних послуг жителям міста, збереження робочих місць на підприємствах.

 

    Цього року перехідним кубком та посвідченням «Краще підприємство року» було удостоєно колектив комунального підприємства «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг». Нагороду отримали директор підприємства Сергій Грисюк та заступник голови профкому Анатолій Марченко.

 

    За кращий колективний договір 2016 року нагородили колектив ТОВ «Білоцерківвода» (директор – Ольга Бабій). Нагороду отримали технічний директор Олексій Пахольчук та голова профкому Андрій Поліщук.

 

    Нагрудним знаком «Відзнака міського голови» було відзначено головного інженера КП «Білоцерківтепломережа» Сергія Фурсенка. Дипломом «Кращий господарник року» був нагороджений директор ПрАТ «КАТП-1028» Анатолій Парубок.

 

    Представникам різних підприємств сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення були вручені подяки.

 

    Слова вітань та вдячності на адресу присутніх також висловили народний депутат України Хвича Мепарішвілі, голова міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Антоніна Мар'янська, яка вручила кращим працівникам галузі грамоти Київської обласної ради профспілок, грамоти Центрального комітету профспілки України.

 

    Під час заходу також згадали імена колег, життєвий шлях яких обірвався – світла пам'ять про них, про їхні добрі починання житиме вічно.

 

     Урочистий захід доповнили концертні номери у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського.

На сторожі комфорту, тепла і затишку


Опубліковано: 21 березня 2017 року
Поділитися